Projectes i serveis turístics (idiomes)


Tourism & Culture Projects & Services - Projets et services touristiques et culturels
Progetti e servizi turistici e culturali - Proyectos y servicios turísticos y culturales

Espai personal

Algunes línies sobre mi...
Biografia
Lles de Cerdanya [1976]
Vaig néixer a Granollers, el novembre de 1975, i després de voltar una mica pel món, actualment visc a Vallgorguina i m'hi sento molt a gust. Fill d'en Miquel Bou de 'la Caixa' i de la mestra d'escola Lola Saperas, he compartit la infantesa amb la meva germana Marta i amb tota una colla de tiets, cosins, avis... i fins i tot besavis.
Com diu aquell eslògan d'un anunci de cotxes... m'agrada conduïr, i també m'agrada viatjar... suposo que per això m'he acabat dedicant professionalment al món del turisme, els viatges, l'oci i el lleure. M'agrada llegir i també escriure i intento fer-ho en els diferent idiomes que he après (català, castellà, anglès, francès i italià).
A l'hora de distreure'm i esbargir-me m'agrada calçar-me les vambes i sortir a córrer una estona i també enfilar-me per camins amb la bicicleta de muntanya. Ara bé, si em feu triar allò que realment em fa desconnectar, us diré que no hi ha res com una sortida en veler.


Formació
Granollers [1997]
Des de petit sempre he tingut molt interioritzada la cultura de l'esforç i del treball diari. Suposo que per això, i sense ser un d'aquells estudiants col·leccionistes d'excel·lents ni matrícules, sempre he anat superant amb èxit tots els cursos acadèmics i universitaris que he realitzat. Després de l'escolartizació obligatòria, vaig optar per estudiar la Diplomatura de Turisme, altrament coneguda com Tècnic d'Empreses i Activitats Turístiques (T.E.A.T.). Un cop obtingut aquest títol a través de l'Institut Superior d'Estudis Turístics (Insetur) de la Universitat de Girona, i ja immers en la dinàmica de l'activitat professional, vaig aprofundir en el sector turístic cursant el I Màster en Turisme d'Interior de la Universitat de Vic. Durant els darrers 15 anys, i en combinació amb la meva carrera professional, he assistit a més d'una cinquantena de cursos, jornades i seminaris relacionats amb la gestió pública del turisme i del patrimoni turístic, el turisme cultural i industrial, el turisme urbà i de congressos i reunions, el turisme actiu, l'ecoturisme i el turisme rural, el turisme sostenible i el medi ambient, el turisme responsable, el desenvolupament local i la creació d'ocupació.